Blogwedstrijd Jongeren 2017

Jong talent in verkeer en vervoer: schrijf een blog en win gratis deelname aan het tweedaagse congres Colloquium Vervoerplanologisch Speurwerk (CVS)

Net afgestudeerd of nog bezig met afstuderen in de civiele techniek, planologie, sociale geografie, verkeerskunde of een andere richting die iets te maken heeft met vervoersplanologie? Interesse in gratis deelname aan hét congres op dit gebied in Nederland? Doe dan mee met onze blogwedstrijd!

Wat moet je doen?
Schrijf een blog (600-700 woorden) waarin je jouw mening, verworven inzichten of visie beschrijft over het thema van het CVS-congres van 2017: 'Lang zullen we leren!'. Je blog moet helder zijn, prettig leesbaar en geschikt voor publicatie op onze website. Stuur je inzending uiterlijk 10 juli in naar blogwedstrijd@cvs-congres.nl. Uiterlijk 28 juli ontvang je bericht of jij jouw paper mag presenteren op het CVS.

Wat kun je winnen?
Gratis deelname aan het CVS 2017 op 23 en 24 november a.s. in Gent. Inbegrepen zijn de deelnamekosten en een hotelovernachting. Reiskosten worden niet vergoed. Er is één aanvullende voorwaarde voor deelname: net als alle andere deelnemers dien je een paper in die je presenteert tijdens het congres. Dat mag een verdere uitwerking zijn van jouw blog, maar ook een paper op basis van bijvoorbeeld jouw afstudeeronderzoek. Het paper moet uiterlijk 15 september ingediend worden. Zie hier voor ervaringen van eerdere blogwinnaars!

Wie kan er meedoen?
Iedereen die sinds 1 september 2016 is afgestudeerd of bezig is met zijn/haar afstuderen bij een HBO- of WO-opleiding die past binnen het werkveld van de vervoersplanologie. Twijfel of jouw opleiding hieraan voldoet? Neem even contact op.

Hoeveel prijzen zijn er?
De drie beste blogs winnen gratis deelname aan het congres. De winnende blogs worden ook gepubliceerd op onze website.

Wie is de jury?
Het bestuur van het CVS beoordeelt de blogs. Dit bestuur bestaat uit 6 leden en vertegenwoordigt een diversiteit aan achtergronden binnen de vervoersplanologie.

Actualiteit

Het laatste nieuws