Hotelinformatie Leuven 2019

Optioneel kunnen er bij deelname aan het CVS 2019 hotelovernachtingen worden geboekt. Dit kan voor zowel de woensdagavond vooraf aan het congres (op woensdag 20 november) en voor de donderdag tussen beide congresdagen in (21 november). Hiervoor heeft de organisatie een aantal kamers in optie genomen bij een tweetal geselecteerde hotels.

Bij je aanmelding voor deelname kun je aangeven of je gebruik wilt maken van een van de overnachtingsmogelijkheden, zolang de voorraad strekt. Mocht je twijfelen of een hotel nodig is: Het congres zal op 21 november rond 10u aanvangen.

Hieronder is wat informatie te vinden over beide hotels:

IBIS centrum:

Midden in het centrum van Leuven ligt het IBIS *** Leuven Centrum hotel. Vanuit het hotel sta je binnen 4 minuten op de Grote Markt. Het is 10 minuten lopen naar het station en ongeveer 15 minuten lopen naar de Faculty Club, de congreslocatie. Het hotel is van alle gemakken voorzien en is goed bereikbaar met de auto en het OV.Parkeren kan bij het hotel (betaald). Kosten per nacht incl ontbijt zijn 114 euro (bij 1-persoons gebruik).

Ibis centrum
Brusselsestraat 52
3000 Leuven
Klik hier voor meer informatie

Begijnhof:

Direct naast de Faculty Club ligt het Begijnhof **** Hotel. Het hotel heeft eigen bewaakte parkeermogelijkheid en is zeer gunstig gelegen in een rustige groene omgeving, Het heeft zicht op het 13e Eeuwse Spaans Kwartier, en is op ongeveer 15 minuten lopen van het centrum van Leuven. Kosten incl ontbijt zijn 154 euro per nacht (bij 1-persoons gebruik).

Begijnhof hotel
Tervuursevest
3000 Leuven
Klik hier voor meer informatieActualiteit

Het laatste nieuws

06-06-2019

Special Issue n.a.v. CVS 2018 is uit!

Lees verder