Impressie Blogwinnaars - Fransje Oudshoorn

Fransje Oudshoon schreef de volgende impressie over het CVS als een van de winnaars van de blogwedstrijd.

Met alle plezier heb ik in 2016 als een van de winnaars van de blogwedstrijd deel mogen nemen aan het CVS congres in Zwolle. Mijn blog heb ik geschreven rondom het thema 'hoe slim is SMART nou eigenlijk?'. Vanuit mijn achtergrond als studente Technische Bestuurskunde zie je vaak dat slimme oplossingen worden ingezet als doel, in plaats van een probleem oplossend middel. Het was erg leuk en interessant om dit onderwerp verder te bespreken en te bediscussiëren met experts binnen verkeer, vervoer en ruimtelijke ordening.

De presentaties op het congres geven een leuke en waardevolle inkijk in de onderzoeken en projecten die op dit moment spelen binnen deze domeinen. Als student of net afgestudeerde is het best spannend om je onderzoek te presenteren voor al deze experts, maar de deelnemers staan allen open voor nieuwe inzichten en geven positieve feedback. De drempel is erg laag om personen aan te spreken voor verdere vragen of opmerkingen. Het congres biedt vele mogelijkheden om contacten te leggen en personen te spreken over de onderwerpen die je interesseren. Deze gesprekken en contacten kunnen je meer inzicht geven in je (afstudeer)onderzoek waar je mee bezig bent. Ook kan het helpen om je te oriënteren op mogelijkheden na je studie.

Het congres heeft mij geholpen om nieuwe inzichten te verkrijgen voor mijn afstudeeronderzoek. Het was erg interessant om te zien wat er op dit moment speelt en om te zien hoe mijn onderzoek toegevoegde waarde kan hebben op de huidige onderzoeken. Ook heb ik beter inzicht gekregen welke bedrijven met verkeer, vervoer en ruimtelijke ordening bezig zijn en wat voor projecten zij uitvoeren. Het CVS congres is voor mij in ieder geval een hele positieve ervaring geweest!

Actualiteit

Het laatste nieuws

18-10-2017

Sprekers openingssessie bekend

Lees verder