Call for 2-Pagers

Corona editie

Zoals eerder aangekondigd is er in verband met de onzekerheid rondom corona, dit jaar helaas geen "normaal" CVS-congres. Desondanks willen we dit jaar niet zonder een teken van CVS voorbij laten gaan.

Eén van de dingen waar het CVS voor staat is kennisdeling; dat willen we ook dit jaar weer mogelijk maken, zeker nu er zoveel werk en onderzoek plaatsvindt rondom de impact van de coronacrisis op onze werkvelden. We brengen daarom dit jaar een speciale corona-editie uit van de CVS-bundel. We nodigen je uit om hiervoor een bijdrage te leveren! Dit in de vorm van een 2-pager (zie hier voor praktische informatie).

We willen het werk en onderzoek rondom de coronacrisis bundelen in een speciale editie waarin we kunnen terugkijken naar dit bijzondere jaar. We hebben verschillende thema's geïdentificeerd waarin corona ons werkveld heeft doen veranderen:

1.Het belang van data

2.Hoe verandert ons gedrag?

3.De fiets; wederom zeer populair

4.Een zware tijd voor het OV

5.Zijn de veranderingen blijvend?

6.Een natuurlijke interventie voor strategieverandering?

7.Minder reizen, meer thuiswerken?

8.Logistieke uitdaging

9.Geef de stad terug aan de bewoners

10.Duurzame mobiliteit in coronatijd

11.Minder internationale (vlieg)reizen

12.Drukte in de stad

13.Evenementloos?

14.Mijn werk tijdens corona

15, Andere corona-thema

Wil je een bijdrage leveren aan deze corona-editie? Geef je dan vóór 15 augustus op via het inschrijfformulier. Dit door aan te geven voor welk thema je een bijdrage wil leveren, wat de titel is van je bijdrage en een korte toelichting. Elke bijdrage gaat gepaard met een gratis exemplaar van de bundel. Andere geïnteresseerden zullen tegen een kleine vergoeding een boekje kunnen bestellen. Hierover volgt later meer informatie. Praktische informatie over de 2-pager vind je hier.

We gaven eerder ook aan om 19 november vooralsnog gereserveerd te houden in de agenda. We zijn de corona-proof mogelijkheden voor een netwerkbijeenkomst die dag nog aan het bekijken, dus houd deze dag nog gereserveerd!

Groeten,

Het CVS-bestuur


Actualiteit

Het laatste nieuws

14-06-2020

Special issue CVS 2019 is uit!

Lees verder